Seksielämä – Nämä merkit paljastavat orgasmin teeskentelyn

Suurin osa miehistä on jossain elämänvaiheessa joutunut tilanteen eteen, jossa on mieleen juolahtanut, onko naisen saama orgasmi varmasti aito. Näin tapahtuu usein jopa pitkissä ja vakituisissa parisuhteissa.

Orgasmin teeskentelyä ei ole tutkittu laajasti, mutta eräässä melko suppeassa tutkimuksessa havaittiin, että jopa 80 prosenttia naisista on teeskennellyt orgasmin jossain vaiheessa elämäänsä ja noin 25 naisista tekee sen melkein jokaisen yhdynnän aikana. Tästä voidaan päätellä, että lähes jokainen nainen on joskus teeskennellyt orgasmin ja teeskenneltyjä orgasmeja saattaa olla jopa enemmän kuin aitoja.

orgasmin teeskentelyOrgasmin teeskentelyn syyt ovat moninaisia. Nainen saattaa kokea orgasmiin liittyvää epävarmuutta, joka johtaa orgasmin teeskentelyyn. Teeskentely saattaa liittyä myös haluun tuottaa kumppanille onnistumisen tunne. Jotkut naiset esittävät orgasmin, jotta seksille tulee luontainen loppuhuipentuma. Orgasmi saattaa tuntua luontaiselta lopetukselta, jos seksi ei enää maistu.

Jotta nämä tosiasiat eivät tuottaisi liikaa ahdistusta ja päänvaivaa, olemme koonneet yhteen yleisimmät orgasmin teeskentelyyn viittaavat merkit.

Orgasmi tulee täysin yllättäen

Jos orgasmi tulee ilman erityistä kiihottumista, sen aitoutta kannattaa epäillä. Toki sponttaani orgasmi on mahdollinen mutta hyvin harvinainen ja epätyypillinen. Tämän tyylinen esittäminen tulee vastaan etenkin tilanteessa, jossa mies antaa merkkejä oman laukeamisensa lähestymisestä. Tämän voi välttää antamalla aidosti aikaa naisen nautinnolle.

Nainen tulee hyvin nopeasti

Tämä on sivustuote monelle miehelle epäedullisesta tosiasiasta. Naisen orgasmi vaatii keskimäärin huomattavasti pidemmän lämmittelyajan kuin miehen laukeaminen. Tyypillisesti naiselle orgasmin saaminen kestää ainakin parikymmentä minuuttia. Kärsivällisyys palkitaan aidolla orgasmilla. Nainen saattaa teeskennellä orgasmin, mikäli tuntee aidon saamiseen menevän miehen kannalta liian kauan. Nopeat orgasmit voivat siis olla merkki esittämisestä.

Nainen on hyvin kovaääninen

On totta, että orgasmiin liittyy usein jonkinlainen ääni. Seksi saa aikaan huohotusta ja ääniä, joita harvemmin kuulee muissa yhteyksissä. Jos äänet kuitenkin menevät hyvin teatraalisiksi, on syytä epäillä hieman tarkoituksellisempaa esitystä. Nainen saattaa ottaa mallia aikuisviihteestä, jos haluaa saada esitykseensä hieman potkua. Tyypillisesti aikuisviihtessä esiintyvät äänet ja huudot saattavat siis olla merkki teeskentelystä.

Et tunne puristusta

Aidon orgasmin tunnistaa lihasten supistumisesta. Jos siis epäilet orgasmin teeskentelyä, keskity havaitsemaan, tunnetko puristusta orgasmin aikana. Jos et tunne minkäänlaista puristusta, orgasmi ei todennäköisesti ole aito.

Nainen ei masturboi

Tätä puolta naisesta ei tietenkään aina ja joka tilanteessa voi tietää, mutta sen puheeksi ottaminen saattaa tuoda esiin orgasmin teeskentelyyn viittaavia taipumuksia. Jos nainen ei osaa tuottaa itselleen orgasmia, hän hyvin epätodennäköisesti saa sitä myöskään miehen kanssa. Sen sijaan aktiivisen masturboinin avulla nainen saa kokemusta siitä, mikä tuottaa hänelle eniten mielihyvää. Ja tämän tiedon voi hyvin jakaa seksikumppanin kanssa. Asia kannattaa ottaa ehdottomasti esille, jos epäilee orgasmin teeskentelyä. Yhdessä tutkimalla ja rauhassa kokeilemalla aito orgasmi on helpompi saavuttaa.