Seksielämä – vinkkejä nautinnollisempaan seksiin

Potenssilääkkeet eivät ole ainoa vaihtoehto seksielämän virkistämiseen. Jos kyse ei ole fysiologisista tai henkisistä ongelmista, seksiviettiä ja suorituskykyä petipuuhissa voi parantaa monin eri tavoin. Tässä artikkelissa esitetyt vinkit ovat täysin luonnonmukaisia. Näiden vinkkien avulla tyydytät naisesi paremmin, ja saat heidät kehumaan seksitaitojasi ystävilleenkin.

Harrasta liikuntaa

Liikunta lisää yleistä seksikuntoa. Harrastamalla liikuntaa säännöllisesti olet energisempi, parannat mieskuntoasi sekä teet kropastasi vetovoimaisemman. Nämä seikat lisäävät itsevarmuutta, seksiaalista nautintoa ja parantavat mahdollisuuksiasi löytää seksiseuraa. Parempi lihaskunto voimistaa myös orgasmeja. Liikunta vaikuttaa positiivisesti yleiseen terveyteen ja pienentää erektiohäiriön mahdollisuutta.

Lantionpohjalihakset

seksielämäLantionpohjalihakset auttavat hallitsemaan monta seksuaalisuuteen liittyvää seikkaa. Ja kaikkien muiden lihasten tavoin niitä voi siis vahvistaa harjoittelulla. Lantionpohjalihaksia vahvistamalla kiihotut nopeammin, tunnet suurempaa tyydytystä sekä parannat mieskuntoasi.

Kegelin harjoitus kehitettiin alunperin naisia ajatellen, mutta sen on myöhemmin huomattu parantavan myös mieskuntoa. Harjoituksen ideana on vuorotellen supistaa ja rentouttaa lantionpohjalihaksia. Harjoitus muistuttaa virtsan pidättelyä. Aloita harjoitus varovasti tekemällä kymmenen toistoa kaksi tai kolme kertaa päivässä. Voit lisätä toistoja, kun harjoittelu onnistuu vaivattomasti.

Sinkki

Lisäravinteilla voi vaikuttaa omaan seksielämäänsä. Esimerkiksi sinkillä on merkittävä asema testosteronin tuotannossa. Runsaasti sinkkiä sisältäviä ruokia ovat esimerkiksi monet siemenet, osterit ja kananmunat, mutta helpoiten sopivan määrän sinkkiä saa sinkkitabletista. Lisääntynyt sinkki voi auttaa nosmaan testosteronitasoja. Runsas alkoholin nauttiminen ja tupakointi vähentää sinkin määrää elimistössä.

Kiinanginseng

Monilla luontaistuotteilla saattaa olla seksielämää parantavia vaikutuksia. Muista kuitenkin, että luontaistuotteilla ei voi korvata potenssilääkkeitä. Sen sijaan luontaistuotteita voi käyttää pitkäaikaiseen seksivietin parantamiseen. Kiinanginseng on rohdoskasvi, jolla uskotaan olevan mieskuntoa parantavia vaikutuksia. Kiinanginsengjuuren kuljetus Suomeen on kiellettyä, mutta sitä voi tuoda uutteena. Kiinanginsenguutetta käytetään monissa virvoitusjoumissa piristävänä aineena.

Hengitä oikein

Mieskuntoa voi parantaa oikealla hengitystekniikalla sekä parantamalla hapenottokykyä.

Makaa selälläsi yhdynnän aikana, laita toinen kätesi alavatsallesi, hengitä hitaasti sieraimien kautta ja tunne kuinka alavatsasi pullistuu. Tunnet kätesi nousevan vatsasi päällä. Hengitä tämän jälkeen hitaasti ulos ja tunne kuinka alavatsasi vetäytyy takaisin. Kun käytät tätä tekniikkaa yhdynnän aikana, herkistät tuntemyksiasi ja lisäät kiihotustasi. Tämä johtuu siitä, että et pidättele hengitystäsi niin kuin yleensä orgasmin aikana.

Rentoudu

Rentoutuminen seksin aikana mahdollistaa maksimaalisen nautinnon. Kun lihakset ovat jäykkänä, on vaikeampi hengittää vapaasti. Lisäksi lihaksien turha jäykistely haittaa luonnollista lantion liikettä, joka on tärkeä osa yhdynnän rytmiä. Voit lisästä rentoutta venyttelemällä tai jopa harrastamalla joogaa säännöllisesti. Näin voit kokea uskomattomia orgasmeja, joihin et olisi aiemmin uskonutkaan.

Näiden vinkkien avulla tyydytät paremmin sekä itsesi että kumppanisi. Muista että harjoitus tekee mestarin, joten rentoudu ja nauti hyvästä seksistä säännöllisesti.