Naughtybook esittely ja käyttäjien kokemuksia

Naughtybook on uusien tuttavuuksien, eroottisten juttukaverien ja seksiseuran hakuun erikoistunut yhteisöllinen verkkosivusto. Palvelu on tarkoitettu kaikille seikkailunhaluisille ja avoimen mielen omaaville suomalaisille naisille ja miehille.

Jos sinulla on pipo tiukalla tai seksin suhteen merkittävät estot, kannattaa lopettaa lukeminen tähän ja siirtyä tutkimaan seuranhakuun tositarkoituksella suunnattuja deittisivustoja. Naughtybook ei todennäköisesti ole sinulle oikea valinta. Jos kuitenkin olet sinut seksuaalisuutesi kanssa, olet valmis löytämään uusia seksikokemuksia ja mielesi tekee estotonta juttuseuraa tai kiimaista panokaveria, Naughtybookista saattaa hyvinkin tulla uusi suosikkisivustosi. Naughtybook ei sovi kaikille, mutta niille jotka uskaltavat harrastaa seksiä uusien panokavereiden kanssa, siitä tulee usein tärkeä osa sosiaalista elämää.

naughtybook

Yleistä tietoa sivustosta

Nettideittailu on nykyään erittäin suosittu tapa etsiä seuraa. Se soveltuu niin vakituisen suhteen ja elämänkumppanin kuin vakipanon tai kertaluontoisen seksiseuran hakuun. Nettideittailu sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja statukseen katsomatta.

Kaikki deittisivustot eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Sivustot voi karkeasti jakaa kolmeen ryhmään. Yhden ryhmän muodostavat sivustot, joilta voi etsiä ainoastaan seuraa tositarkoituksella. Näillä sivustoilla seksiseuran haku on yleensä kieletty ja kaikki seksiin viittaavat kuvat ja tekstit poistetaan sivustoilta nopeasti ja näitä sisältävät profiilit saavat porttikiellon.

Toisen ryhmän muodostavat sellaiset deittisivustot, jotka mainostavat palveluitaan kaikille. Näiltä sivustoilta voi tyypillisesti hakea sekä seurustelukumppania että seksiseuraa. Yleensä suora seksiin viittaava materiaali on kuitenkin kielletty. Seksin haku tulee tehdä enemmänkin hienovaraisesti vihjaillen kuin suoraa puhetta käyttäen. Seksiä voi hakea, mutta porttikieltoja jaetaan myös melko avokätisesti, jos sensuurin rajoja yhtään koetellaan.

Kolmas deittipalvelujen ryhmä ovat ainoastaan seksiseuran hakuun tarkoitetut sivustot. Näillä sivustoilla voi yleensä ilmaista itseään vapaammin ja ronskimpikin kielenkäyttö on sallittua. Seksiseuraa voi hakea vapaasti eikä omia mieltymyksiä tarvitse peitellä. Myös eroottisten kuvien julkaiseminen on useimmiten sallittua. Muista kuitenkin tarkistaa aina myös seksiseuran hakuun suunnattujen sivustojen säännöt. Kaikkilla deittisivustoilla on omat sääntönsä, joita käyttäjien tulee noudattaa. Vaikka seksiin viittaava sisältö ei ole näillä sivustoilla yleensä kielletty, ihan kaikenlaista sisältöä ei kuitenkaan hyväksytä.

Naughtybook kuuluu jälkimmäiseen ryhmään. Se on suunnattu erityisesti seksiseuran hakuun, eikä sensuuri ole tiukkaa. Itseään voi ilmaista ja omista mieltymyksistä ja fantasioista puhua vapaasti.

Sivuston ominaisuudet ja toiminnot

Naughtybook toimii yhteisöllisenä paikkana kertoa omista seksimieltymyksistään ja tutustua uusiin samanhenkisiin tuttavuuksiin. Sivustoa voisi kuvailla eroottiseksi tai vapaamieliseksi sosiaaliseksi mediaksi. Sivustolla onkin paljon muusta sosiaalisesta mediasta tuttuja toimintoja ilman tiukkaa sisällön kontrollia ja sensuuria. Naughtybookiin on mahdollista lisätä kuvia sekä kirjoittaa julkisia ja yksityisiä viestejä. Omassa profiilissa voi kertoa itsestään avoimesti ilman estoja.

Naughtybook sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta. Sivusto skaalautuu hyvin erikokoisille näytöille, joten seksiseuran haku sujuu kätevästi myös mobiililaitteilla.

Sivustolle voi lisätä itsestään kuvia melko vapaasti. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kuville on määritelty tietyt laatuvaatimukset. Kuvien tulee noudattaa hyvää makua ja esittää profiilin laatinutta henkilöä. Esimerkiksi julkkikset, eläimet, pelkät esineet tai maisemat sekä sarjakuvat ovat kiellettyjä aiheita. Sääntöjen vastaiset kuvat voidaan hylätä. Kaikki kuvat tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen julkaisemista.

Viestien lisäksi toisille käyttäjille on mahdollista lähettää suudelmia. Suudelmat vastaavat monilla muilla sivustoilla käytössä olevia flirttejä.

Hakutoiminnon avulla on mahdollista etsiä kiinnostavia käyttäjiä. Hakukriteerejä voi muokata omien mieltymysten mukaan. Valittavana on sukupuoli, ikä, lääni, postinumero, kaupunki, vain kuvalliset profiilit sekä mieltymykset. Haun avulla on helppo löytää kiinnostavia henkilöitä läheltä omaa sijaintia. Lisäksi muita käyttäjiä voi hakea käyttäjätunnuksen perusteella.

Haun lisäksi kiinnostavia käyttäjiä voi etsiä kolmen automaattisesti muodostetun listan avulla. Tarjolla on pariehdotukset, flirttikaverit sekä profiilissa vierailleet käyttäjät. Näiltä listoilta löytyy usein mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia.

Minkälaisia Naughtybookin käyttäjät ovat?

Naughtybookin käyttäjät muodostavat samanhenkisen yhteisön. Heille on yhteistä vapaa suhtautuminen seksiin, seksistä nauttiminen sekä seksin pitäminen tärkeänä osana elämää ja arkea. Naughtybookia käyttävät kaikenikäiset miehet ja naiset. Suurin osa käyttäjistä on sinkkuja, mutta sivustolle ovat löytäneet tiensä myös monet varatut nautinnollisemman seksielämän toivossa.

Naughtybook käyttäjien kokemuksia

Kun lukee Nughtybook kokemuksia keskustelupalstoilta ja blogeista, voi helposti huomata, että kertomukset sivustosta ovat hyvin vaihtelevia. Toiset kertovat nautinnollisista seksikokemuksista kun taas osa on turhautunut siihen, ettei sopivaa seuraa löydy. Tästä voi päätellä, että Naughtybook ei välttämättä sovi kaikille. Joidenkin käyttäjien estot saattavat estää sivuston tehokkaan käytön. Osa taas ei välttämättä tiedä, miten seksiseuraa tulee etsiä. Naughtybook ei välttämättä sovi kovin hyvin seksin suhteen kokemattoman viimeiseksi oljenkorreksi löytää seksikumppani. Se on suunnattu enemmänkin seksistä nauttiville avoimille miehille ja naisille.

Jos samaistut edellä mainittujen henkilöiden näkemyksiin, saattaa olla parempi liittyä jollekin toiselle deittisivustolle.

Toisaalta osa käyttäjistä kirjoittaa nautinnollista seksikokemuksista ja vakituisista panosuhteista. Nämä käyttäjät selvästi löytävät sivustolta seuraa helposti. Kukaan ei voi tietenkään taata kumpaan ryhmään tietty ihminen kuuluu. Tämä selviää ainoastaan rohkeasti sivustoa kokeilemalla. Jokaisen käyttäjän kokemus on uniikki. Emme voi taata tietynlaisia kokemuksia tai luvata, että löydät märkiä uniasi vastaavaa seuraa.

Sivustolle liittyminen

Naughtybookiin liittyminen on ilmaista. Ilmaisella jäsenyydellä pääsee kokeilemaan sivustoa ja käyttämään monia sen toiminnoista. Sivuston tehokäyttäjille on tarjolla myös maksullinen jäsenyys. Sen tilaamalla pääsee nauttimaan kaikista palvelun ominaisuuksista.

Naughtybook mahdollistaa seksielämäsi nostamisen uudelle tasolle. Sivustolle liittyminen on ilmaista ja nopeaa. Jos haluat lisätä tyydyttävän seksin määrää, on Naughtybook tällä hetkellä yksi parhaista vaihtoehdoista. Seksiseuraa löytyy toki muiltakin sivustoilta, mutta yhteisöllinen Naughtybook tekee panokavereihin tutustumisesta helppoa ja vaivatonta.

Liity tästä ilmaiseksi Naughtybookin jäseneksi